Daut preti- Vulin kune a Alek u tanke strune…

Skoro pa simpatičan dečarac ovaj Aleksandar Vulin, svega mi!
Vazda nekako deluje i zvuči kao da su ga, recimo, drugari iz zezanja prijavili za “Slagalicu”, pa od ponuđenih 11 slova prijavi dobitnu reč od dva: “Uf!”
Tako je i sad skresao braći Haradinaj kako Srbija ne može i neće biti njihov talac, apropro pretnji mlađeg iz klana krvoloka- Dauta, da Srba neće biti na Kosovu i Metohiji ukoliko onu zver od Ramuša izruče nama!
Naravno, kad Vulin prijavi reč od dva slova očekujte da u toku dana predsednik- premijer prijavi reč od 22 slova iako je 11 u ponudi, pa dopuni nadahnuto izlaganje omiljenog harlekina i poruči kako ne samo da Srbi neće biti talac, već da ni Srbija neće ćutati na takve provokacije, već će se članovi vlade kolektivno namrštiti a bogme i pokazati “srednjak” kao znak odlučnosti da sačuvaju i odbrane to mučenika što je ostalo na najskupljoj srpskoj reči a nije Vučić već Kosovo i Metohija!
I sve bi to bilo lepo i simpatično da taj isti Daut, jednak krvolok ko i brat mu, ne paradira Srbijom kad i kako mu volja, o čemu je Blic pisao feljtone, ali su se nekako svi pravili “mrtvi” dok medved ne prođe i nastavi dalje ka mnogo važnijim temama: Staniji, Soraji, onoj što se zove ko mobilni ali se brže prazni i sličnima.
Dakle, taj isti što sad preti Srbima viđen je i fotografisan kako kulira po Novom Sadu, zadužen da kroz centralnu Srbiju prati tovare oružja, koji se u nas prebacuju s brodova u kamione pa nastavljaju dalje, kud bata Ramuš zapovedi!
To je, razume se, apsolutna nepoznanica za državu, jer ko bi još u tolikoj gomili ljudi prepozno nekakvog Dauta, koji je pritom lepo objasnio pozornicima da je došao nekoliko meseci ranije da zauzme što bolje mesto za “Egzit”, dok kamioni s oružjem nisu njegovi već nekog lika koji mu je u trku samo bacio ključeve i rekao: “Aj pričuvaj ih samo i preparkiraj ako dođe “pauk” da nosi…”
U svakom drugom slučaju nadležne službe bi uhapsile Dauta Haradinaja, baš
koliko se i nadaju izručenju Ramuša, moleći Boga da ga Francuzi puste na slobodu kako bi mogli besno da poruče: “Eto, to je ta međunarodna pravda- nije nam trebalo ni tri meseca da posle pet godina vlasti dopunimo optužnicu protiv monstruma, sve smo to lepo spakovali u kovertu i poslali uz kilo kajmaka i sira za neku Dragicu po Miletu, vozaču onog autobusa što prevozi gastarbajtere dva puta nedeljno “Beograd- Pariz- Beograd”, ali, avaj, sudbina kleta i svetska sila i nepravda!”
Bez šale, koga, bre, gospodo vi to pavite budalama ubeđeni da smo svi Vesne Rivas i Zmaj od Šipova, aman?!
Ako nisu bili tačni navodi novina zašto ih niste demantovali, a ako, pak, jesu- čija je Srbija talac: zločinaca Haradinaj ili zlotvora koji su je, kao crvljivu robu na kvantaškoj pijaci, preprodali nakupcima, zakupcima i zverima što su je zavili u crno pa joj sad na odloženo prodaju crninu?!
Upamet se, jer igrate se vatrom, a to nije tek šibica koju dr. Nebojša Stefanović pritrči da veselo ugasi, laktajući se s ostalima: “Ja prvi, ja prvi, ja…Alek, reci im da je to moj posao, bu-hu-huuu…”, već buktinja koja preti da sagori sve što je od srpstva ostalo na svetoj nam zemlji, dok se ovde neko igra žmurke s krvolicima!
Ono što su znali novinari- znale su i službe koje treba da znaju!
Što su znale službe znala je i vlast, ali je izgleda toliko uviđavna da je sramota bilo da pita: “Oprostite, jeste li vi onaj Daut Haradinaj kojeg bi trebalo da uhapsimo, ili neverovatno ličite na čoveka?! Ma, sigurno samo ličite, prođe nama dnevno Srbijom hiljade takvih nalik vama i bratu, nećemo valjda sve da hapsimo kad imamo dovoljno posla i sa ovima što se švercuju u gradskom prevozu!”
Daut, naravno preti u prazno, jer i on kao i vi zna gde će mu brat za prvomajski uranak- na Avalu ne sigurno pored onoliko divnih livada za roštiljanje po Drenici…
Tražite ga a Boga molite da ga ne nađete, odnosno, da ga ne izruče, jer šta bi pa s njim kad je Mile greškom predao sir i kajmak francuskom tužilaštvu, a kovertu s dokazima pomenutoj Dragici koja je na njega okrenula šoljicu kafe da se ocedi, pa da ubode želju…
Ne igrajte se glavama to malo Srblja na Kosovu i Metohiji igrajući se “države” od Jarinja naovamo!
Ili ako stvar baš postane ozbiljna hitno Vulina u “Slagalicu”: “Imam reč od šest slova- Srbija! Ne, ne, ne…zbunio sam se, otkud nam više slova da sastavimo Srbiju, hahahah..? Ipak reč od samo dv slova: “Ja”…
Mihailo Medenica

Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s