Коју то правду ви нудите за терористе, господине Годфри?! (браћа Битићи, терористи а не туристи)

За разлику од Вашег претходника, Кајла Скота, Ви сте, господине Ентони Годфри, свакако далеко прихватљивија амбалажа, но суштина остаје иста- амбасадори САД у Србији били су, јесу и биће ништа друго до Скотови, с малим или великим “с”, без разлике…

На Вашу срећу а нашу жалост ми умногоме робујемо форми, односно, амбалажи, па тако и Вас доживљавамо као пријатеља Србије заборављајући да се иза мекоте речи вазда крије бандитска силина америчке политике сведена на правду по вашој мери, која, наравно, подразумева да је живот Американца светиња а све остало пука статистика.

Наравно, мислим на браћу Битићи, ваше држављане а наше крвнике, и правди на којој, као и Скотови пре Вас, инсистирате, претећи некаквим букагијама за Србију у супротном…

Може Вам се, јер нажалост, у Србији деценијама нема државника већ лакеја који се продају за државнике, подводећи Србију ко прецвалу анимир даму похотној западној погани, док за народ играју животне улоге родољуба спремних да пострадају за наше боље сутра, које ћете, дабоме, скројити ви, по оној мери да је вама увек удобро а осталима довека кусо и тесно у сопственој кожи.

Да је среће да је другачије, да Србијом не владају бедници, до сада би ставили тачку на сваки помен крвничке браће, јер, као што сам толико пута писао па и да поновим: браћа Битићи ниси били туристи већ терористи!

Терористи, звери, припадници крвничке Атланске бригаде која је чинила незамисливе злочине по нашем светом Косову и Метохији.

Заправо, вама замисливе, јер проклету бригаду сте ви основали, обучили, наоружали, отправили пут Србије са жељом да за њом остане што дубљи поток невино проливене крви, баш као за сваком вашом цокулом, јер историја ваше “демократије” је предање исписано и испричано крвљу, врисцима, вапајима и сузама невиних.

Коју то правду очекујете?

Коју то правду ви нудите за терористе?

То што су имали пасоше САД значи да се крв на њиховим рукама не рачуна?

Да српске мајке не смеју да наричу над мртвим синовима јер их нису маскрирале звери већ амерички држављани?

Понављам- нису дошли да разгледају Проклетије већ да по њима распу кости наше деце, а Ви иштете правду, да од гробова наши страдалника начинимо какав нови Кип слободе..?

Жалосно је што ја морам да Вам отписујем, што Србија нема државника већ издајничке протуве, што ћете инсистирати на правди за звери а ови бедни послушници учинити да је и дочекате газећи кроз потоке крви рода свог, не помишљајући да затраже правду за сузу Србије, као да је тек кап што се слива низ образе и нетрагом нестане.

ДА је до мене, на сваки помен браће Битићи повео бих Вас стазама њиховог крвништва, потом по хумки њихових жртава, па напослетку пред мајке у црнини да се загледате у те очи и кажете шта видите у њима?

Да чујем шта бисте рекли тој тишини..?

О какавој правди бисте говорили старици што живи само за воштаницу..?

Да је убедите како су браћа превалила хиљаде километра да би Проклетијама брала лековито биље, а понеки српски врат се замакао случајно…

Терористи а не туристи, но…

Пасош није јатак, нит алиби, звер је звер!

Запамтите- ваши чауши владају Србијом али не владају Србином!

Крв вам нећемо опростити!

Суза наша никад неће бити понорница!

Србија није прћија већ кивот!

Правда није капут скројен по вашој мери, већ небо заздано од страдалника за светињу!

Више нас је на њему него под њим- узалуд нам претите, ране деце наше ране су потомака наших!

Довека у Призрену- вечност је Србинова!

А, шта је ваше кад вам трага има само у рекама крви, јецају, вриску и вапају невиних..?
Михаило Меденица

Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Једно реаговање на Коју то правду ви нудите за терористе, господине Годфри?! (браћа Битићи, терористи а не туристи)

  1. Jelena Puškarević каже:

    Setih se priče mog oca – izdajnik Rusije, general Vlasov pobegao je iz zemlje i, pošto je znao da genaral Paton mrzi mrzi komuniste – predao se njemu! Ali PATON je najviše mrzeo izdajnike, smadove i pošto ga je samo gadljivo pogledao – istog momenta ga je predao Rusima! To je čovek !

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s