Запамти Вучићу, запамтите лажни борци против Вучића- НЕМА ПРЕДАЈЕ, НЕМА ПОДЕЛЕ СВЕТИЊЕ

Дакле, на седници Савета за националну безбедност сте одлучили да ћете храбро, непоколебљиво и одлучно учинити- НИШТА!

Додуше, каква савет таква и одлука…

Ови локални пијанци у сталном заседању пред драгстором у крају делују далеко озбиљније, умније и одлучније од вас- Савету за национлно ништа, но…

Све ово што се минулих дана дешава на Косову и Метохији јесте твој игроказ, Александре Вучићу, велеиздајниче!

Твој и твојих другара, јатака и саучесника у злочину према Србији: Аљбина Куртија, Еди Раме и ресто фукаре вечито жедне српске крви, и ништа више од тога!

Једна у низу онолико једночинки твоје издаје, у очајној режији и са још горим одабиром глумаца, но у Србији нажалост све пролази, нарочито такве бурлеске на позорници од кеса и картона, али неће довека, буди убеђен!

То што се некако чудно поклопило са недавном посетом твојега фирера- Меркелове, то што само на наплату долазе цехови из бирцуза „Бриселски споразум“ и прикљученија, то што си се обавезао да ће Србија бити по мери западне политикантске фукаре и твог пашалука- то заборави, Јудо, јер то што си Србију утишао не значи да неће и устати и проговорити јер и планином влада тишина али то је и даље планина, никада је човек неће прерасти…

ПОновићу по милионити пут: заиста сам мислио да од оног жутог зла веће није могло да нас задеси, но ти не да си наставио њиховом стазом издаје већ је форсираш трчећим кораком, убеђен да се нигде саплети нећеш, али…

Запамти, ни ти, ни твоји шиптарски јатаци, ни они мизерници из некакве „српске листе“ (малим словом), који протествују на специфичан начин- тако што им не пада на памет да напусте шиптарске фотеље и власт која уз њихов амин чини зло Србима- нећете успети да издате Косово и Метохију, никада!!!

Никада!!!

Не што то не желите, па на то сте се обавезали, већ што вам ћутљива Србија то- прећутати неће!!!

Јесмо се претворили у сенке некадашњих људи, јесмо фасификати и предака и потомака, јесмо преплашени од сопственог гласа, али веруј да знамо да Косово и Метохија није „проблем“, како упорно тврдиш, већ решење свакога проблема.

Косово и Метохија јесте „само“ 15 одсто територије Србије али је 100 одсто њене душе, бића и идентитета!

Косово и Метохија јесте шака земље, али је Србија шака јада без Косова и Метохије!

Трајати може- постојати не!

Мислиш ли заиста да ће и један Србин пристати да дом замени за монтажну чатмару..?

Слободно ти дели шта ти је од дедова остало, но не помишљај да ћеш поделити шта нам је од векова заветовано!

Не играј се, није светиња шака кликера па ако ти који утекне није штета, остаће их још- пресветог Косова и Метохије није довољно нешто већ- читаво!

Постојање се не метри, не разграничава, не разбраја се колико људи на њему живи већ колико их је пострадало за њега, а за Косово и Метохију се страдало да би се живело оним већим од живота, о чему ти, Јудо, баш ништа не знаш, али Србин зна!

Не заваравај се ни да ће ти терцирање тобожње опозицје олакшати да Србији намакнеш омчу о врат- ваљајте се у вашему блату колико вам воља, само нас немојте убеђивати (и ти и они) како је то блато лековито и како је најбоље да читаву Србију преметнемо у каљугу јер достојанствено се може живети само као дављеник…

Косово и Метохија јесте завет, не зато што нам је од предака остало већ од потомака!

Цех из крчме плати, али од својега, Србијом се раскусуравати нећеш!

Рекох и поновићу: ништа ти о Србији и Србину не знаш!

То што се многи плаше име да ти помену не значи да неће подвикнути своје, а кад из покорнога врисне човек, кад покида стеге и окове тишине, кад загрми…неће бити довољно рупа да се у њих сакријете харлекини из Националног савета ни за шта и никада!

Запамти јадном за свагда, издајниче, башш као и ове хуље које би да те смене али да ти личе- границе нису тамо где потпишете но тамо где су их гробови уписали!

Ако Србин и прећути кућу- гроб неће, сигурно!
Михаило Меденица

Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

4 реаговања на Запамти Вучићу, запамтите лажни борци против Вучића- НЕМА ПРЕДАЈЕ, НЕМА ПОДЕЛЕ СВЕТИЊЕ

 1. Milena каже:

  AMIN!

  Свиђа ми се

 2. Повратни пинг: Михаило Меденица: Запамти Вучићу, запамтите лажни борци против Вучића – Нема предаје, нема поделе светиње - Покрет за одбрану Косова и Мето

 3. Повратни пинг: Михаило Меденица: Ако Србин и прећути кућу – гроб неће, сигурно! – Магацин

 4. veteran каже:

  E moj čaktaru Mihailo.A više si po pameti ili po znanju ili neznanju čaktar nego zvono,zvonce.Da analiziram tragediju Kosova ovde nema mesta.Objasnicu samo razliku između čaktara i zvonceta.Oni koji ne znaju Medenica je zvono,zvonce,čaktar,klepetuša itd.Iz naziva je već jasno I jedno i drugo se stavlja na jedno grlo neke stoke (ovce,koze,krave)da bi čoban znao gde mu je stado ukoliko se udalje..Čaktar je glasniji od zvona ali daje ružan,nejasan,neartikulisan zvuk koji para uši.Dok je zvono melodičnije i milozvučnije.Elem tako i ova Mihailova dnevno politička priča ,ko’ i čaktar.

  Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s