Одувек и заувек!

Данима већ, неразумнима и неумнима, одговорам на питање: шта ћемо данас овде?!

Нисмо данас овде да сведочимо овоме дану, већ да сведочимо да смо на овоме истом месту ОДУВЕК И ЗАУВЕК!

Нису ни дан ни скуп мера братства СРПСКОГ И РУСКОГ народа, СРБИЈЕ И РУСИЈЕ, већ векови минули и векови будући, и због њих смо овде да не дозволимо да нас ико испише из њих, да некоме падне на ум да ово свето братство сведе на пролазност, јер пролазност је својствена земаљском, а братство СРБИЈЕ И РУСИЈЕ је небеско, и није то никаква фраза, нити мит, већ истина исписана животима и страдањима једних за друге, једних уз друге, једних крај других…

Нисмо ми „мали Руси“ како неки веле, но велики СРБИ јер СРБИН је велики јер зна да је живот вредан онолико колико га имаш за шта вредније од живота дати- а шта су слобода и правда до најузвишенији идеали вредни свакога живота!

За те идеале, за правду, слободу, част, за саму веру у Бога- Христа Русија данас бије праведнички бој у Украјини!
Није то никаква инвазија или окупација већ ослобођење!

Ослобођење руског народа, украјинског, свег слободарског света јер у Украјини је данас армагедон, бојиште добра и зла- РУСКЕ ХРИСТОВЕ ВОЈСКЕ против нацистичког зла предвођеног кијевским чаушима проклетог НАТО пакта, пакта с ђаволом!

Није то рат против украјинског народа, напротив, већ, рекох, бој за све оно за шта је и СРБИН одувек страдао не жалећи главу- ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!

Овде су данас и наши преци и наши потомци, пред њима стојима да потврдимо завет с којим се рађамо и умиремо: БРАТСВО СРПСКОГ И РУСКОГ НАРОДА ОМЕЂЕНО ЈЕ ЖИВОТИМА И СТРАДАЊЕМ!

Животима једних за друге и страдањем једних за друге!!!

Једнако су и песма и плач, и небо и земља кумовали томе братсву и нема те силе која га може раставити, до Божије, а Бог сигурно неће, а нећемо ни ми- Божији народ!

Бити данас уз Русију значи бити довека уз човека, онога крај себе, а понајвише онога у себи!

Стајати уз њу је стајати уз распеће, понети братовљев крст као свој!

Оно што Русија данас брани то смо одувек бранили заједно и заувек ћемо, једни уз друге и једни за друге, јер братство у слави и страдању јесте највећа светиња!

Певали смо с највећом љубављу једни о другима, плакали једни за другима, живећемо довека једни у другима јер душа СРПСКА је одувек била олтар души РУСКОЈ, једнако као што је душа РУСКА била дом души СРПСКОЈ!

На мојим брдима кажу: „Вода све опере до црна образа“, па сигурно нећемо дозволити да нас однесу те воде без повратка, већ ћемо сачувати образ, јер то је једино чиме ћемо се небу преставити!

На образу СРБИНОВОМ су слава, част и лик брата!

Брата РУСА!

Нећемо дозволити никоме да се с нашим образима поткусурава, то гарантујемо, главом ако треба!

Вољена Русијо знај- да се читав свет острви на тебе праведну- СРБИЈА ЈЕ ТУ, чува завет и то неба којим смо се збратимили!!!

ЖИВЕЛА СРБИЈА, ЖИВЕЛА РУСИЈА, ЖИВЕЛА БЕЛОРУСИЈА, ЖИВЕЛА СРПСКА ЦРНА ГОРА, ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА, ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА КРАЈИНА!

ДОВЕКА У ПРИЗРЕНУ!!!
Михаило Меденица

Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Једно реаговање на Одувек и заувек!

  1. Милован каже:

    Амин Боже !

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s