Јел Отворени Балкан голо арнаутско пркно пред црквом?!

То је, дакле, тај Отворени Балкан- гола гузица шиптарске педерчине пред црквом Светог Марка, и пароле у славу „републике косово“?!

Не, нису то били никакви гејеви већ педерчине, није то била шетња за права секусалних мањина но марш фукаре која је дошла да освоји, да покори, да понизи…

Зајебите ме политичке коректности јер сасвим смо се некоректно нагутали и сузаваца и пендрека тог дана, а ништа учинили нисмо осим што смо се сили нашли на путу.

У Београду су се приљежно и понизно браниле „европске вредности“, бранила се заповест оне колонијалне погани Кристофера Хила, бранило се Србији да буде Србија, и нема ту друге истине!

Ко је у свему томе видео „државничку мудрост“ Александра Вучића већа је битанга од њега, јер ако су „мудрост“ и „државништво“ подвести Србију ко конкубину америчком заступнику зла и гологузим бедницима у шовинистичкој екстази- једнако би ваљан председник Србије била и она звер од Рамуша Харадинаја!!!

Баш ништа ту није имало везе са борбом за људска права и слободе јер, господо организатори, ваљда сте и Срби, ваљда је ова мученица наша једнако и ваша држава, ваљда вас је и повредило и увредило оно што је олош чинила пред црквом и чему је скандирала, или није..?

Јесте ли им скренули пажњу да не чине то зло, или су превладале „европске вредности“  које подразумевају да је све осим српског вредно?!

Јел вам пало на памет да вам браћу и сестре на Косову и Метохији пребијају само зато што су Срби, да их по хрватској прогоне ко дивљач, да у Босни ваљају само кад их нема..?

Не, наравно, зашто би марили за то, важно је побројати и наплатити голе гузице, важно је оправдати звање професионалних гејева јер то сте, од секусалне оријентације сте начинили струку, позив, занимање, биографију…

Не интересује вас како живе ваши сапатници док год ви можете да будете само гејеви, вечито угрожени и тарифирани!

Ви све чините да не будете прихваћени, јер како и од чега живети ако нечим заиста будете морали да се бавите осим да будете професионална и висококвалификована сексуална мањина!

Због тога сам стајао, и увек ћу стајати, наспрам вас, а не против вас, јер не дозвољавам да нас поносу уче накупци и закупци поноса!

Ви стојите против мене/нас, вама вечито треба непријатељ, ви иштете крв јер ништа се тако не продаје као она, ништа се не исплати као лелек, ни од чега се не живи тако комотно као од страха који и сејете и жањете, молећи се да вазда издашно рађа…

Ви мрзите, ја само не дам на оно што волим, оно што ми је свето, оно што је најбоље у мени, обо због чега ћете ви бити моја браћа и сестре колико год ја за вас био звер.

Узалуд вам и Вучић и Хил, и ко год да дође после њих, те „вредности“ Европе, Отвореног Балкана и америчке амбасаде- овде се неће запатити, будите убеђени!

Слобода није оковати другога у ланце, нити је понос гола гузица под распећем, нити ће икада бити!

Од мене не треба да страхујете, али сигурно нећу дозволити да се стидим због вас и ваших газда!

Не због ваше сексуалне оријентације, но због тога што „параде поноса“ сваке године све више личе на дивљачке јурише на плен, а Србију нећете понети као трофеј, то добро знајте!

Колико год голих гузица призвали да се зоре Београдом- толико ће образа стајати наспрам вас! Десетину, стотину више!

Ако је ваше право да се у сред престоног града скандира „републици косово“ и да беласа арнаутско пркно пред црквом- моја је обавеза да вам будем „непријатељ“ јер, верујте, искренији сам вам пријатељ од оних за које сте само роба, броја, ситнина за коју не маре и ако им се загуби кроз бушне џепове…
Михаило Меденица

Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

3 реаговања на Јел Отворени Балкан голо арнаутско пркно пред црквом?!

 1. Mihael Njegos каже:

  Svaka Ti čast zemljače moj i brate po peru moj…
  Ako je po volji da mi ostaviš e-mail adresu i da budemo u ljudskom i bratskom kontaktu. Kao misaonom čovjeku,volio bi da se vidimo nedje:-Beograd ili „pod kapu Njegoševu“.
  Moja Ti je e-mail:unukpopavasilija@gmail.com
  Inače na Twetter sam EPIKTET.
  Bratski pozdrav i zdravo bio.

  Свиђа ми се

 2. Повратни пинг: Јел Отворени Балкан голо арнаутско пркно пред црквом?! - Између сна и јаве

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s